Akashi - Red 50cl

€ 21,50
Op voorraad

De Eigashima Distillery (of White Oak Distillery) werd in 1888 opgericht om sake te maken. Een paar decennia later kreeg deze Japanse producent een vergunning voor whisky, maar pas in 2007 brachten ze hun eerste single malt op de markt. Akashi is de enige whisky die gemaakt wordt door een Toji (meester in de kunst van sakeproductie). Akashi is een blended whisky en waarschijnlijk aan de jonge kant, hoewel er geen officiële leeftijdsaanduiding op het label staat.

Akashi - Red Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Akashi. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Akashi - Red.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Akashi
Categorie Blend
Land Japan
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 40%