Amarula - Cream & Marula Fruit 1 liter

€ 19,50
Op voorraad

Gemaakt van de heerlijk Marula vrucht uit Afrika. Amarula wordt gedistilleerd en rijpt daarna 2 jaar in Eiken vaten. Daarna wordt het gemengd met zijdenzachte cream. De Marula boom groeit maar op 1 plek op aarde namelijk het warme en vorstvrije Africa. Omdat de olifant kilometers loopt om bij het Marula fruit te komen wordt de boom ook wel olifant boom genoemd. Amarula zet zich verder hard in voor het behoud van natuur en het welzijn van de bevolking.

Amarula - Cream & Marula Fruit Likeur is een heerlijke Creamlikeur van het merk Amarula. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Zuid Afrika en is gebotteld op 17% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Amarula - Cream & Marula Fruit.

Creamlikeur is de naam die wordt gegeven aan likeuren die gemaakt worden op basis van room. Room wordt meestal meer gebruikt voor de textuur van de likeur, terwijl andere componenten de smaken en aroma's bepalen. Creamlikeuren worden gebruikt in een groot aantal cocktails en worden vaak gebruikt om body te geven of scherpe smaken te verminderen. De meeste creamlikeuren worden over ijs geserveerd.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Amarula
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 17%