Coebergh - Red Fruit 1 liter

€ 15,50
Op voorraad

Coebergh Red Fruit wordt gezien als het zusje van Coebergh Classic. Deze variant heeft een lager alcoholpercentage en met zijn 14,5% is hij dan ook zeer toegankelijk en fris van smaak. Verse rode vruchten en de toevoeging van cranberry geven net die extra bite.

Coebergh - Red Fruit Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk Coebergh. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 14,5% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Coebergh - Red Fruit.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Coebergh
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 14.5%