Angel's Envy - Port Cask Finish 70cl

€ 60,99
Op voorraad

Lincoln Henderson is een Kentucky-veteraan en lid van de Bourbon Hall of Fame, mede dankzij zijn betrokkenheid bij merken als Woodford Reserve en Gentleman Jack. Tegenwoordig is hij de man achter Angel’s Envy, een innovatief bourbonmerk. Deze whiskey is gefinisht in Ruby port-vaten die rechtstreeks uit Portugal geïmporteerd zijn. Elke batch van Angel’s Envy bestaat uit 8 tot maximaal 12 vaten en is gemiddeld zo’n zes jaar oud.

Angel's Envy - Port Cask Finish Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Angels Envy. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 43,3% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Angel's Envy - Port Cask Finish.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Angels Envy
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43.3%