Kamiki 50cl

€ 52,99
Op voorraad

Kamiki is een whisky die in kleine oplage gemaakt wordt. Het hart bestaat uit Japanse whisky, aangevuld met malt whisky uit de rest van de wereld en puur Japans bronwater. Het is echter de Yoshino Sugi die Kamigi bijzonder maakt. Deze houtsoort staat ook wel bekend als Japanse ceder en wordt al eeuwenlang gebruikt om tempels van te maken. Nu is Japans cederhout voor het eerste gebruikt voor de rijping van whisky, wat Kamiki oprecht een unieke whisky maakt.

Kamiki Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Kamiki. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 48% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Kamiki.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Kamiki
Categorie Blended Malt
Land Japan
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 48%