Antiquary - Blended Scotch 70cl

€ 18,50
Niet op voorraad

De distilleerderij werd in 1897 opgericht. De new spirit laat men in refill Sherry- als ook in ex Bourbon vaten rijpen. Het water dat men gebruikt voor de productie van whisky komt uit de Alt-na-Frith Burn. Slechts een kleine hoeveelheid Tomatin wordt als Single Malt Whisky op de markt gebracht, het grootste deel wordt voor de blended whisky’s gebruikt, zoals ook deze ‘instap uitgave’ van het Antiquary blended Scotch whisky assortiment.

Antiquary - Blended Scotch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Antiquary. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Antiquary - Blended Scotch.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Antiquary
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%