Ardmore - Legacy 70cl

€ 28,99
Op voorraad

Ardmore gelooft heilig in de traditionele methodes van distilleren en is de enige in de Highland streek die zijn volledige core range heeft geturfd. Voor alle whisky’s wordt de gemoute gerst gedroogd boven een vuur, gestookt met aromatische turf uit de Highlands. Deze Traditional Cask is double matured: eerst in eikenhouten vaten met een narijping op de kleinere ‘Quarter Casks’. Tenslotte wordt Ardmore ‘non-chill filtered’ gebotteld op een sterkte van 46%. Door het ontbreken van de koude filtratie blijven de natuurlijke smaken en body van de whisky intact.

Ardmore - Legacy Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Ardmore. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ardmore - Legacy.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Ardmore
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%