Arran, 18 years - Limited edition 70cl

€ 94,99
Niet meer leverbaar

Met deze 18 jaar oude Arran is de serie compleet. Het op de markt brengen van deze single malt whisky is een fantastische mijlpaal. Er zijn wereldwijd 9000 flessen uitgegeven.

Arran, 18 Y - Limited Edition Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Arran. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Isle of Arran en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Arran, 18 Y - Limited Edition.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Arran
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Leeftijd 18 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%