Auchentoshan - Bartenders Malt #1 70cl

€ 52,50
Niet op voorraad

Drievoudige distillatie was ooit vrij gebruikelijk in de Schotse Lowlands, maar Auchentoshan is tegenwoordig nog maar de enige distilleerderij in Schotland die al zijn whisky drie keer distilleert. De Bartender’s Malt is een samenwerking tussen 12 van de meest innovatieve bartenders ter wereld. Ze brachten samen een week door bij Auchentoshan, waar ze van de master blender leerden hoe ze een unieke whisky moesten maken. De Bartender’s Malt is gemaakt van whisky uit 5 verschillende decennia en heeft gerijpt in een grote diversiteit aan eikenhouten vaten.

Auchentoshan - Bartenders Malt #1 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Auchentoshan. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Lowland en is gebotteld op 47% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Auchentoshan - Bartenders Malt #1.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Auchentoshan
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Lowland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 47%