Auchentoshan - Blood Oak 70cl

€ 58,50
Niet op voorraad

Auchentoshan ligt ten noordwesten van de stad Glasgow met uitzicht over de Clyde rivier. Waarschijnlijk is de distilleerderij gebouwd door Ierse vluchtelingen in 1825. Bij Auchentoshan wordt 3 keer gestookt, in plaats van de in Schotland gebruikelijke 2. Deze Blood Oak is een gelimiteerde uitgave, bestemd voor de travel retail. De whisky is gerijpt op bourbonvaten en Franse rode wijnvaten. Het levert een fruitige malt op, mooi in balans qua kruidigheid en zoetheid door de bourbonvaten.

Auchentoshan - Blood Oak Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Auchentoshan. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Lowland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Auchentoshan - Blood Oak.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Auchentoshan
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Lowland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%