Bacardi - Anejo Cuatro, 4 years 70cl

€ 22,50
Op voorraad

Bacardí staat bekend om hun witte rum, maar wist je dat ze ook geweldige gerijpte rum maken? De Bacardí Anejo Cuatro is daar een mooi voorbeeld van. Deze rum rijpte vier jaar in een tropisch klimaat in ex-Bourbonvaten. Voor de productie zijn distilleerkolommen gebruikt, en natuurlijk is ook de kenmerkende houtskoolfiltering toegepast voor een soepele afdronk. Probeer de Bacardí Anejo Cuatro ook eens met ginger ale en limoen.

Bacardi - Anejo Cuatro, 4 Y Rum is een heerlijke Rum van het merk Bacardi. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bacardi - Anejo Cuatro, 4 Y.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bacardi
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%