Bacardi - Carta Blanca 70cl

€ 15,99
Op voorraad

Bacardí Carta Blanca is een verfijnde witte rum, die een ideaal ingrediënt is voor de perfecte cocktail. Bacardí-oprichter Don Facundo werkte 10 jaar aan het recept, wat uiteindelijk leidde tot een wereldwijde bestseller. Verrassend is dat deze witte rum twee jaar heeft gerijpt. Omdat de rum na rijping is gefilterd met houtskool kreeg die zijn transparante kleur terug, maar behield het de fijne smaken van vanille en eikenhout.

Bacardi - Carta Blanca Rum is een heerlijke Rum van het merk Bacardi. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bacardi - Carta Blanca.

Witte Rum is heerlijk in de mix of met ijs. Omdat witte Rum over het algemeen een lichtere en zachtere smaak heeft dan Gouden Rum of Bruine Rum overheerst deze niet te veel in de mix en ook puur heeft het een lekker frisse smaak.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bacardi
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 37.5%