Baileys - Original with two Ceramic Bowls 70cl

€ 12,99
Niet meer leverbaar

Baileys Original Irish Cream bestaat al sinds 1974 en is een luxueuze blend van hoogwaardige room, drievoudig gedistilleerde Ierse whisky, vanillestokjes en cacaobonen. De whiskey wordt bij het wereldberoemde Old Bushmills gemaakt. Je kan Baileys Original Irish Cream puur drinken, maar ook met ijs of in een cocktail. Deze cadeauverpakking is inclusief twee gelimiteerde keramische kommen van Baileys.

Baileys - Original with two Ceramic Bowls Likeur is een heerlijke Creamlikeur van het merk Baileys. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Ierland en is gebotteld op 17% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Baileys - Original with two Ceramic Bowls.

Creamlikeur is de naam die wordt gegeven aan likeuren die gemaakt worden op basis van room. Room wordt meestal meer gebruikt voor de textuur van de likeur, terwijl andere componenten de smaken en aroma's bepalen. Creamlikeuren worden gebruikt in een groot aantal cocktails en worden vaak gebruikt om body te geven of scherpe smaken te verminderen. De meeste creamlikeuren worden over ijs geserveerd.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Baileys
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 17%