Ballantines, 12 years 70cl

€ 30,50
Niet op voorraad

Ballantine’s 12 Year Old is een complexe, volronde whisky, samengesteld uit speciaal geselecteerde malt- en graanwhisky’s. Sinds de introductie in 1964 ontving Ballantine’s 12 Year Old wereldwijd vele prijzen. Kleur: helder honingachtig goud. Neus: honingzoet, invloeden van eiken en vanille. Smaak: complex, zeer goed in balans, tonen van bloemen, honing en eiken. Afdronk: verfrissend, vleugje zout.

Ballantines, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Ballantine's. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ballantines, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Ballantine's
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%