Ballantines, 17 years 70cl

€ 65,50
Niet op voorraad
De geschiedenis van Ballantine’s is indrukwekkend en voert terug tot liefst 1827. Deze enorm populaire Schotse blended whisky gebruikt een hele reeks aan malt en graanwhisky’s om tot een luxe combinatie van rijke smaken te komen. De Ballantine’s 17 Y is een van de meest in het oog springende en bekende whisky’s van het merk. Een groot deel maltwhisky draagt bij aan het kenmerkende smaakprofiel van deze beroemde blend.

Jim Murray's Whisky Bible :
World Whisky of the Year.
97.5 / 100 punten

Ballantines, 17 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Ballantine's. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ballantines, 17 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Ballantine's
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Leeftijd 17 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%