Balvenie, 16 years - Triple Cask 70cl

€ 103,99
Niet op voorraad

Minimaal 16 jaar gerijpt in drie verschillende vaten: First-fill Bourbon, Refill Bourbon en ex-Sherry. Een rijke en zachte single malt whisky.

Balvenie, 16 Y - Triple Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Balvenie. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Balvenie, 16 Y - Triple Cask.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Balvenie
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 16 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%