Bandoeng - 22 Pandan Liqueur 50cl

€ 21,99
Op voorraad

Bandoeng - 22 Pandan Liqueur Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Bandoeng. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 22% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bandoeng - 22 Pandan Liqueur.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bandoeng
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 22%