Cellini - Limoncello 70cl

€ 14,50
Op voorraad

Cellini Limoncello wordt gemaakt van “Femminello” citroen. Deze in Italië bekende soort kenmerkt zich onder andere door een hoge kwaliteit van olie in de schil. Door de toevoeging van grappa ontstaan een zoete en geurige likeur. De intense geur van rijpe citroen en een zoete volle smaak. Perfect als aperitief of “after-dinner” drank. Drink gekoeld of combineer met ijs in een dessert, sorbets of fruit salades.

Cellini - Limoncello Likeur is een heerlijke Limoncello van het merk Cellini. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Itaië en is gebotteld op 30% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cellini - Limoncello.

Limoncello is een Italiaanse drank die wordt gemaakt van de schil van citroenen en heeft vaak een licht, troebel uiterlijk. Het is een likeur die vooral ijskoud wordt gedronken in de zomer. Je kunt er heerlijke cocktails & mixdrankjes mee bereiden maar ook gewoon lekker puur drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot whiskylikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cellini
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 30%