Beluga - Noble Export 1 liter

€ 47,50
Op voorraad

BELUGA WORDT GEMAAKT IN DE EEUWENOUDE MARIINSK DISTILLEERDERIJ (SIBERIË) VAN SUPERIEURE MOUTWIJN EN ZUIVER ARTESISCH WATER.
Alle ingrediënten die deel uitmaken van Beluga vodka slagen voor een streng zuiverings- en filterings proces. Speciale moutwijn en het zuiverste water uit Siberische geboorde putten in combinatie met natuurlijke honing, infusie van haver en extracten van vanille en mariadistel maken de smaak veelzijdig en compleet.

Beluga - Noble Export Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Beluga. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Rusland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Beluga - Noble Export.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Beluga
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%