Black Forest - Rothaus 70cl

€ 64,99
Niet op voorraad

Deze single malt is het resultaat van een samenwerking tussen Landesbrauerei Rothaus en distilleerderij Kammer-Kirsch, die allebei op de grens van het Zwarte Woud liggen. De brouwerij fermenteert eerst het bier, wat bij Kammer-Kirsch wordt gedistilleerd tot Black Forest Rothaus Single Malt. De allereerste Rothaus Single Malt stamt uit 2009 en sindsdien wordt er jaarlijks een nieuwe batch uitgebracht. De whisky won al verschillende prijzen, waaronder een prestigieuze dubbele gouden medaille bij de World Spirits Awards.

Black Forest - Rothaus Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Black Forest. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Germany en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Black Forest - Rothaus.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Black Forest
Categorie Single Malt
Land Duitsland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%