Highland Park - Dragon Legend 70cl

€ 45,50
Op voorraad

Highland Park ligt op Orkney, een eilandengroep met een bijzonder Vikingverleden. De Highland Park – Dragon Legend is een eerbetoon aan de Vikingen die ooit meer dan 600 jaar de scepter over Orkney zwaaiden, maar is in het bijzonder een hommage aan de Vikingkrijger Sigurd, een van de grootste helden uit de Scandinavische historie. De whisky is gemaakt met lokaal gestoken turf uit Hobbister Moor, wat een intense aromatische rookinvloed meegeeft aan de whisky.

Highland Park - Dragon Legend Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Highland Park. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Orkney en is gebotteld op 43,1% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Highland Park - Dragon Legend.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Highland Park
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43.1%