Bladnoch - Samsara 70cl

€ 72,99
Niet op voorraad

Deze Lowland-distilleerderij bestaat al sinds 1817, maar tot een paar jaar geleden zag de toekomst er slecht uit. Bladnoch werd in 2010 gesloten, tot een Australische ondernemer de distilleerderij kocht en deze volledig restaureerde. Twee jaar geleden heropende Bladnoch. Om dit bijzondere moment te vieren, werd onder andere de Bladnoch Samsara gepresenteerd. Zoals we al eeuwen van Bladnoch gewend zijn, is dit ook een lichte, grassige en moutige whisky in de traditionele Lowland-stijl

Bladnoch - Samsara Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bladnoch. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Lowland en is gebotteld op 46,7% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bladnoch - Samsara.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bladnoch
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Lowland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.7%