Bowmore, 10 years - Dark & Intense 1 liter

€ 44,99
Op voorraad

Deze oudste distilleerderij van het eiland werd in 1779 gebouwd door David Simpson. Tijdens de Tweede wereldoorlog heeft de haven van Bowmore dienstgedaan voor het Britse leger. Dark & Intense is de jongste van een nieuw trio bottelingen van Bowmore. Allen met leeftijdaanduiding, van vaten gerijpt in de legendarische No. 1 Vaults. Deze rijpte 10 jaar op een combinatie van Hogsheads en Sherryvaten van Spaans eikenhout en geeft een spannend contrast tussen rokerige en zilte tonen en zoete en kruidige invloeden.

Bowmore, 10 Y - Dark & Intense Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bowmore. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bowmore, 10 Y - Dark & Intense.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bowmore
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Leeftijd 10 years
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%