Bombay - Star Of Bombay 70cl

€ 32,50
Niet op voorraad

Star of Bombay is een meer uitgesproken versie van de Bombay Sapphire London Dry Gin, met in totaal twaalf botanicals. De extra botanicals zijn ambrettezaad uit Ecuador en gedroogde bergamotschillen uit Calabrië. De botanicals worden niet gekookt maar met stoom behandeld. Dit garandeert dat elke druppel smaak uit de botanicals wordt geperst.

Bombay - Star Of Bombay Gin is een heerlijke Gin van het merk Bombay. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige England en is gebotteld op 47,5% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bombay - Star Of Bombay.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bombay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 47.5%