Botran, 15 years - Solera Reserva 70cl

€ 29,99
Niet op voorraad

Botran is een rum uit Guatemala. Deze Botran 15 is een blend van rums tot 15 jaar oud en geproduceerd volgens de solera methode. Gerijpt op ex-bourbon, ex-port en ex-sherry vaten. Tonen van vanille, en rijp fruit.

Botran, 15 Y - Solera Reserva Rum is een heerlijke Rum van het merk Botran. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Guatemala en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Botran, 15 Y - Solera Reserva.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Botran
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%