Caol Ila, 25 years 70cl

€ 498,50
Niet op voorraad

Er liggen zoveel bekende distilleerderijen op Islay, zoals Ardbeg, Laphroaig en Lagavulin, dat de geweldige whisky van Caol Ila soms makkelijk over het hoofd gezien wordt. Dat terwijl hun geturfde whisky consequent bij de beste van heel Schotland hoort. De distilleerderij ligt bovendien prachtig aan de zeestraat met Jura. De Caol Ila 25 Y heeft een kwart eeuw doorgebracht in voornamelijk ex-bourbonvaten. Deze lange rijping zorgt voor een andere, elegantere ervaring vergeleken met de meeste jonge geturfde whisky’s.

Caol Ila, 25 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Caol Ila. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Caol Ila, 25 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Caol Ila
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Leeftijd 25 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%