Caol Ila - Moch 70cl

€ 42,99
Op voorraad

De distilleerderij Caol Ila ligt in een verborgen inham op het eiland Islay. De neus is romig met citroen, daarna een tamelijk zware smaak met een turfachtige kick. De afdronk is droog en roetig. Het kenmerkende rokerige, antiseptische karakter van de Caol Ila is aanwezig. Moch is de eerste single malt uit de distilleerderij die op basis van smaak geselecteerd is en niet op leeftijd, hout van het vat, kracht of afdronk. Deze single malt is een goede introductie tot de turfachtige Islay-whisky's.

Caol Ila - Moch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Caol Ila. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Caol Ila - Moch.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Caol Ila
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%