Captain Morgan - Gingerbread 50cl

€ 16,50
Niet op voorraad

Captain Morgan, de bestverkochte spiced rum ter wereld, is nu ook verkrijgbaar met een gemberbroodsmaak. Captain Morgan Gingerbread kan koud of warm gedronken worden. Captain Morgan is vernoemd naar Henry Morgan, de zeerover die in de 17e eeuw gouverneur van Jamaica was.

Captain Morgan - Gingerbread Rum is een heerlijke Rum van het merk Captain Morgan. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Jamaica en is gebotteld op 30% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Captain Morgan - Gingerbread.

Flavored Rum is rum waar een smaak aan toegevoegd is na de distillatie, zo kom je snel in tropische sferen met heerlijke fruit of kruidensmaken aan je rum zonder ingewikkelde cocktails te hoeven maken. Voeg een simpele mixer toe en je hebt een heerlijke cocktail! Maar ook puur of met ijs zijn flavored rums erg lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Captain Morgan
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 30%