Cartron - Vanille 70cl

€ 18,99
Niet op voorraad

Vanille is een populaire en zeer oude smaakmaker, in de 16e eeuw in Amerika ontdekt door de Spanjaarden. Cartron haalt z’n vanillepeulen vers uit Madagaskar, waar vandaan de hoogste kwaliteit vanille komt. Na de oogst worden de verse peulen luchtdicht verpakt en, aangekomen in de Franse Bourgogne, direct geweekt in alcohol. Hierdoor ontstaat een olie-achtige structuur en is de vanillesmaak heel intens aanwezig. De allerbeste cocktailmakers gebruiken deze likeur graag als ze een mooie vanillesmaak aan hun producten willen geven.

Cartron - Vanille Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Joseph Cartron. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Dijon Frankrijk en is gebotteld op 20% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cartron - Vanille.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Joseph Cartron
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 20%