Chairman's Reserve - Original 70cl

€ 25,50
Op voorraad

Chairman’s Reserve is een blend van rum die 2 maal is gedistilleerd in pot stills en rum die is gedistilleerd in Coffey stills. De 2 stijlen worden gehuwd na de houtrijping, en daarna opnieuw in eikenhouten vaten gevuld voor een laatste finish. Chairman’s Reserve is afkomstig van het eiland St. Lucia en is in 1999 gecreëerd door de toenmalige chairman, Laurie Barnard. Hij wilde een drank maken die de iconische rumstijl van St. Lucia eer aandoet. Chairman’s Reserve is uitgegroeid tot het vlaggenschip van St. Luci, en staat bekend om zijn evenwichtige stijl en volmaakte finesse.

Chairman's Reserve - Original Rum is een heerlijke Rum van het merk St. Lucia Distillers. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige St. Lucia en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Chairman's Reserve - Original.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij St. Lucia Distillers
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%