Clan MacGregor - Blended Scotch 1 liter

€ 16,99
Niet op voorraad

Clan McGregor is een Schotse clan uit de Hooglanden met een erfgoed dat terugleidt tot de 8e eeuw. Hun meest beroemde lid is Rob Roy, de Schotse cultheld. De gelijknamige blended whisky is een eerbetoon aan Clan McGregor en combineert tot wel 15 van de best malt- en graanwhisky’s van Schotland. Het resultaat is een milde en soepele blended whisky die al veel prijzen won.

Clan MacGregor - Blended Scotch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Clan MacGregor. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Clan MacGregor - Blended Scotch.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Clan MacGregor
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%