Clase Azul - Añejo 70cl

€ 783,99
Op voorraad

Clase Azul Tequila Añejo is het bewijs van dat de goede dingen in het leven tijdkosten. De smaak en het karaf zijn een eerbetoon aan de inheemse Mazahua-cultuur. De intense amberkleur en complexe aroma’s zijn het resultaat van eenprachtige 25 maanden durende reis in Amerikaanse whiskyvaten.

Clase Azul - Añejo Tequila is een heerlijke Tequila van het merk Clase Azul. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Clase Azul - Añejo.

Añejo Tequila wordt tussen de 1 en 3 jaar gerijpt in eiken vaten. Vanwege de eikenhouten rijping vertonen Añejo tequila's vaak rijke smaken van vanille, kaneel, en/of zoete specerijen. Añejo Tequila is zacht en rustgevend, bedoeld om puur of met ijs te drinken. Añejo werkt ook heel goed als een vervanger voor whisky in cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Clase Azul
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%