Clase Azul - Gold 70cl

€ 432,50
Op voorraad

Clase Azul Tequila Gold is een onvergelijkbare tequila joven – een blend van ClaseAzul Tequila Plata, een speciale reposado tequila, gerijpt in Franse eikenhoutenvaten en een acht jaar oude extra añejo, gerijpt in Amerikaanse whiskyvaten,afgemaakt in sherryvaten.

Clase Azul - Gold Tequila is een heerlijke Tequila van het merk Clase Azul. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Clase Azul - Gold.

Reposado Tequila wordt gerijpt in eiken vaten, meestal een paar maanden tot een jaar, waardoor het een mooie en subtiele gouden kleur krijgt. Door de lichte hints van vanille, jasmijn en citrus wordt de smaak van Reposado Tequila verzacht, hierdoor zijn ze een favoriet bij bartenders als het gaat om cocktails, hoewel ze ook uitstekend puur of met ijs te drinken zijn.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Clase Azul
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%