Clase Azul - Plata 70cl

€ 137,50
Niet op voorraad

Clase Azul Tequila Plata. Helder en fris: een sublieme ervaring voor de zintuigen.Deze ambachtelijke tequila heeft onweerstaanbare kruidige tonen, een vleugjezoetheid en een zachte finish.

Clase Azul - Plata Tequila is een heerlijke Tequila van het merk Clase Azul. Deze Tequila is gedistilleerd in het prachtige Mexico en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Tequila voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Clase Azul - Plata.

Blanco, ofwel Silver, is Tequila in zijn zuiverste vorm. Blanco tequila is helder van kleur en wordt meestal direct na de laatste distillatie gebotteld. Het wordt voornamelijk gebruikt in mixes en cocktails, zoals de heerlijke Margarita cocktail. Uiteraard kan je ook van Blanco & Silver tequila genieten door het puur of met ijs te drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Tequila. Van Blanco & Silver tot Reposado en Anejo. Ook alles om de lekkerste Tequila Cocktails mee te maken kan je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Clase Azul
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%