Clynelish Reserve - Game of Thrones, House Tyrell 70cl

€ 51,50
Niet op voorraad

Huis Tyrell of Highgarden heerst over de Reach, de weelderige en vruchtbare regio van Westeros. Net als de Reach is Clynelish gelegen tussen groene velden en glooiende heuvels, met prachtige uitzichten op de Noordzee. Deze levendige gouden Scotch is, net als Huis Tyrell, licht en bloemig, maar moet met zijn onderliggende complexe combinatie van hoogland- en maritieme kwaliteiten niet worden onderschat.

Clynelish Reserve - Game of Thrones, House Tyrell Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Clynelish. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 51,2% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Clynelish Reserve - Game of Thrones, House Tyrell.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Clynelish
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 51.2%