Cosa Nostra - Blended Scotch Whisky 70cl

€ 69,99
Niet op voorraad

Cosa Nostra is een Schotse blended whisky die gebotteld is in een indrukwekkende Tommy Gun. Dit wapen was in de jaren 1920 populair bij gangsters zoals Al Capone. Deze whisky rijpte 3 jaar en is hoe dan ook een bijzondere toevoeging voor elke thuisbar, maar ook een perfect cadeau.

Cosa Nostra - Blended Scotch Whisky Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Cosa Nostra. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Cosa Nostra - Blended Scotch Whisky.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Cosa Nostra
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%