Hammerhead, 23 years 70cl

€ 49,99
Niet op voorraad

Teruggevonden: de enige Boheemse single malt whisky in de wereld , traditioneel gedistilleerd in 1989. Geproduceerd met Tsjechische gerst en zuiver Boheems water en gerijpt in 100% Tsjechische eiken vaten. In het najaar van 1989 viel de Berlijnse Muur, veranderde de wereld en werd deze whisky vergeten, achtergelaten om 20 jaar te slapen in de kelders in zijn unieke vaten. Beperkt in volume, zal deze unieke vondst nooit worden gereproduceerd of herontdekt. Soepel en elegant met een florale neus en een lange afdronk.

Hammerhead, 23 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Hammerhead. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Czechie en is gebotteld op 40,7% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Hammerhead, 23 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Hammerhead
Categorie Single Malt
Land Tsjechië
Leeftijd 23 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40.7%