Crown Royal 70cl

€ 23,99
Niet op voorraad

Crown Royal, ongetwijfeld de bekendste Canadese whisky, is een van de weinige whiskymerken die zijn koninklijke naam eer aan doet. Crown Royal werd voor het eerst gemaakt ter herdenking van de Canadese tournee van Koning George VI en Koningin Elizabeth in 1939. De whisky werd geserveerd aan boord van de koninklijke trein tijdens de rondreis. Tegenwoordig wordt deze Canadese klassieker gemaakt in Gimli en ongeveer 80 procent van de granen (rogge, maïs en gerst) wordt geoogst in nabijgelegen provincies. De rijpingsvaten van Crown Royal ondergaan extreme temperatuurschommelingen, wat bijdraagt tot de ontwikkeling van het karakter.

Crown Royal Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Crown Royal. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Canada en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Crown Royal.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Crown Royal
Categorie Blend
Land Canada
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%