Dalwhinnie Winter's Frost - Game of Thrones, House Stark 70cl

€ 54,50
Niet op voorraad

Om het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones te vieren, hebben Diageo en HBO een serie gelimiteerde whisky’s uitgebracht ter ere van de show. Elk van de whisky’s is gecombineerd met een van de iconische huizen van Westeros. House Stark is krachtig en weerbaar en is in staat om zelfs in de meest extreme omstandigheden te overleven in Winterfell, het kasteel van de Starks. De locatie van Dalwhinnie, een van de hoogstgelegen distilleerderijen van Schotland, is even koud en afgelegen als het noorden dat House Stark als thuis beschouwt, wat de twee tot een iconisch paar maakt. Uiteraard smaakt de Dalwhinnie Winter’s Frost gekoeld of met ijs het lekkerst.

Dalwhinnie Winter's Frost - Game of Thrones, House Stark Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Dalwhinnie. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Dalwhinnie Winter's Frost - Game of Thrones, House Stark.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Dalwhinnie
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%