De Kuyper - Butterscotch 70cl

€ 16,99
Op voorraad

Likeur op basis van roomboterbabbelaar Perfecte cocktailmixer Drink Butterscotch gemixt met Ice Tea Butterscotch Daiquiri: 20 ml De Kuyper Butterscotch, 40 ml witte rum, 10 ml vers limoensap, 10 ml suikersiroop, schudden in een cocktailshaker met ijs; inschenken in een martiniglas; garneren met limoenschijfje; uitserveren.

De Kuyper - Butterscotch Likeur is een heerlijke Honinglikeur van het merk De Kuyper. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 15% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke De Kuyper - Butterscotch.

Honinglikeur is een uniek soort alcoholische drank op basis van gedistilleerde dranken wat op smaak gebracht is met natuurlijke honing en andere ingrediënten zoals kruiden en specerijen. Het heeft een zoete, zachte smaak die puur of gemengd in diverse cocktails kan worden gedronken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om van je favoriete drank te genieten of naar een alternatief voor andere likeuren, honinglikeur is een uitstekende keuze.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij De Kuyper
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 15%