De Kuyper - Amaretto 70cl

€ 16,99
Op voorraad

Likeur met op basis van amandel, vanille, limoenolie, karamel en ondersteund met een vleugje cognac. Amandel voert de boventoon in de smaak. Geschikt als cocktailmixer. Amaretto Sour: mix 2 delen Amaretto met 1 deel limoensap.

De Kuyper - Amaretto Likeur is een heerlijke Notenlikeur van het merk De Kuyper. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 30% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke De Kuyper - Amaretto.

Notenlikeuren kunnen bestaan uit een grote verscheidenheid aan noten of notencombinaties, maar amandel, hazelnoot en walnoot zijn de meest traditionele soorten die worden gebruikt voor likeur. Met zoveel verschillende opties om uit te kiezen, is het gemakkelijk om de perfecte Notenlikeur te vinden die aan jouw behoeften voldoet! Notenlikeur wordt vaak geserveerd als onderdeel van een alcoholische koffie, in Cocktails of alleen met ijs.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij De Kuyper
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 30%