De Kuyper - Triple Sec 70cl

€ 18,99
Op voorraad

Gedistilleerd van gedroogde Curaçao sinaasappelen en zoete sinaasappelschillen. Aangenaam zoete smaak met vleugje van citrusvruchten. Heldere drank, perfect voor het mixen van cocktails. Margarita: 20 ml Triple Sec; 40 ml Tequila; 10 ml limoensap; 10 ml suikersiroop; schudden in cocktailshaker met ijs; uitserveren in een margaritaglas.

De Kuyper - Triple Sec Likeur is een heerlijke Citruslikeur van het merk De Kuyper. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke De Kuyper - Triple Sec.

Citruslikeur is een likeur wat wordt gemaakt van citrusvruchten, zoals sinaasappels en grapefruits. De populairste citrusvrucht die wordt gebruikt bij het maken van een citruslikeur is een citroen, dit wordt ookwel Limoncello genoemd. Citruslikeuren op basis van sinaasappels worden meestal alleen gebruikt bij het maken van cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Likeur, van Creamlikeur tot Whiskylikeur. Maar ook likeuren zoals deze Citruslikeur. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste likeur cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij De Kuyper
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%