DiGusti - Limoncello 50cl

€ 20,99
Niet op voorraad

DiGusti is een authentieke limoncello gemaakt van citroenen uit Zuid-Italië. De citroenschillen zijn containers voor essentiële oliën, wat bijdraagt aan het dikke en vette mondgevoel van de DiGusti Limoncello. Deze Nederlandse limoncello heeft meerdere gouden medailles gewonnen op de World Spirits Award. DiGusti werd ook bekroond op de Catavinum World Wine & Spirits Competition, waar het de Great Gold won, wat de hoogste eer van deze competitie is.

DiGusti - Limoncello Likeur is een heerlijke Limoncello van het merk DiGusti. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Itaië en is gebotteld op 30% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke DiGusti - Limoncello.

Limoncello is een Italiaanse drank die wordt gemaakt van de schil van citroenen en heeft vaak een licht, troebel uiterlijk. Het is een likeur die vooral ijskoud wordt gedronken in de zomer. Je kunt er heerlijke cocktails & mixdrankjes mee bereiden maar ook gewoon lekker puur drinken!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot whiskylikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij DiGusti
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 30%