Don Q Cristal 70cl

€ 20,50
Niet op voorraad

Don Q maakt sinds 1865 rum in Puerto Rico. Het is een milieuvriendelijke spirit. Door hergebruik van materialen en energie is de ecologische footprint van de productie minimaal. Na het distillatieproces rijpt de rum 1,5 jaar tot 5 jaar op Amerikaanse witte eikenvaten en hierdoor komt er souplesse in de fles. Zachte smaak met veel souplesse en een zuivere afdronk. Ideaal om mee te mixen.

Don Q Cristal Rum is een heerlijke Rum van het merk Don Q. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Puerto Rico en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Don Q Cristal.

Witte Rum is heerlijk in de mix of met ijs. Omdat witte Rum over het algemeen een lichtere en zachtere smaak heeft dan Gouden Rum of Bruine Rum overheerst deze niet te veel in de mix en ook puur heeft het een lekker frisse smaak.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Don Q
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%