Dubliner - Master Distiller's Reserve 70cl

€ 29,99
Niet op voorraad

The Dubliner is wereldwijd een van de snelst groeiende Ierse whiskeymerken. The Dubliner Master Distiller’s Reserve is hun meest premium whiskey. Master distiller Darryl McNally selecteerde en blendde een selectie van Ierse single malt en graanwhiskey’s. De whiskey’s hebben tot 10 jaar in bourbonvaten gerijpt, met als resultaat een soepele en fruitige whiskey met een mooie balans. The Dubliner Master Distiller’s Reserve vertegenwoordigt Ierland op het wereldtoneel – en doet dat met verve.

Dubliner - Master Distiller's Reserve Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Dublin Liberties. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 42% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Dubliner - Master Distiller's Reserve.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Dublin Liberties
Categorie Blended Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 42%