Glen Talloch, 8 years 70cl

€ 22,50
Op voorraad

De Glen Talloch Blended Malt is een blend van alleen single malt whisky’s, ook wel ‘vatted malt’ genoemd. De blend bevat beroemde malts, waaronder Old Pulteney en Balblair, en is de meest complexe whisky van de Glen Talloch familie. Een zeer rijke en complexe geur met turf, vanille en rozijnen. Ook de smaak is complex met wat heidehoning en fruit.

Glen Talloch, 8 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Talloch. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch Malt en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Talloch, 8 Y.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Talloch
Categorie Blended Malt
Land Schotland
Regio Blended Scotch Malt
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%