Duppy Share - Spiced 70cl

€ 24,50
Niet op voorraad

Een spiced versie van de normale Duppy Share, ook deze rum is een combinatie van Jamaica en Barbados rums. Het geeft een extra dimensie aan spiced rums met smaken die we niet gewend zijn in spiced rums. Waar gekruide rums vaak te zoet zijn of zo vol van smaak dat je niet eens proeft dat het rum is, doet duppy share het anders. De toevoeging van ananas, colanoot en specerijen zorgen voor een echte tropische rum.

Duppy Share - Spiced Rum is een heerlijke Rum van het merk Duppy Share. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Barbados en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Duppy Share - Spiced.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Duppy Share
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 37.5%