Santa Teresa - Claro 70cl

€ 12,99
Op voorraad

Hacienda Santa Teresa werd in 1796 opgericht in Venezuela. Er wordt suikerriet verbouwd en rum gedistilleerd, gerijpt en gebotteld. Santa Teresa Claro is gemaakt van Venezolaanse melasse en heeft tot 2 jaar gerijpt in ex-bourbonvaten. Als laatste stap wordt de rum gefilterd door houtskool, waardoor deze bijna volledig transparant wordt.

Santa Teresa - Claro Rum is een heerlijke Rum van het merk Santa Teresa. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Venezuela en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Santa Teresa - Claro.

Gold Rums of Gouden rums zijn kort gerijpte rums, deze hebben een korte tijd op houten vaten gerijpt wat het wat meer smaak en complexiteit meegeeft, maar niet zo sterk als bij bruine rum die langer gerijpt hebben. Deze gouden rums zijn daardoor wat frisser van smaak maar met meer karakter dan witte rum. Heerlijk puur of met ijs maar ook geweldig in de mix of in cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Santa Teresa
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%