Evan Williams - Single Barrel Vintage 70cl

€ 40,50
Niet op voorraad

Europeanen zijn ‘vatenmanagers’; welke smaak van het type ‘barrel’ kunnen we aan de whisky toevoegen? De Amerikanen leggen de prioriteit juist bij het begin van het whiskyproces; de ingrediënten, het samenstellen van de ‘mash’ en het type gist. Na distillatie is het wachten hoe de whiskey zich in het vat ontwikkelt. Deze Evan Williams Single Barrel Vintage zal je echt bijblijven; de enige Bourbon met oogstjaar-vermelding.

Evan Williams - Single Barrel Vintage Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Evan Williams. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 43,3% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Evan Williams - Single Barrel Vintage.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Evan Williams
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43.3%