Famous Grouse - Smokey Black 1 liter

€ 25,50
Op voorraad

Famous Grouse Smoky Black is zacht, rokerig en aromatisch. Samengesteld uit oa. Glenturrent en geselecteerde “peaty” malts. Een master blender selecteert een unieke mix van malt en graan whiskies om het herkenbare karakter te krijgen. Smoky Black is de enige blend die een schaarse “peated” variant van Glenturrent gebruikt.

Famous Grouse - Smokey Black Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Famous Grouse. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Famous Grouse - Smokey Black.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Famous Grouse
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%